ZAGARANTOVANO UNOVCAVANJE PROIZVODA KUPLJENIH KOD NAS 

Zlato je najlikvidniji imovinski format. To zapravo znači da se isto može unovčiti bilo gde u svetu u svakom momentu kod provajdera plemenitih metala.

Zašto je bitna činjenica da garantujemo unovčavanje proizvoda kupljenih kod nas?

Tržište investicionog zlata intenzivno se razvija u celom svetu, zahvaljujući kontinuiranoj edukaciji i progresivnom nastupu vecine učesnika na svetskom tržištu plemenitih metala. U skladu sa navedenim, mi kao firma dobijamo sve veći broj zahteva od investitora koji preko nas postaju vlasnici najsigurnijeg imovinskog oblika – investicionog zlata.

Kako ne bi smo narušili pravo klijentima koji su nam ukazali poverenje, da ostvare najbolje investicione uslove i unovče investicione proizvode koje su kupili kod nas u trenutku koji njima odgovara (odmah i bez čekanja), doneli smo internu poslovnu odluku, da unovčavamo samo proizvode koji su kupljeni kod nas, kako bi zadržali likvidnost na najvećem mogućem nivou.

Zahvaljujući navedenoj poslovnoj odluci, sa ponosom možemo da istaknemo činjenicu, da u našoj poslovnoj praksi nije zabeležen slučaj da smo primili zahtev za unovčavanje proizvoda kupljenih kod nas, a da isti nismo odmah realizovali.

Navedena poslovna odluka, ni u kom slučaju ne ukazuje i ne znaci da su proizvodi kupljeni na drugim mestima i drugim firmama manje vredni.

Mi smo Vaš pouzdan partner i takvi zelimo i u budućnosti da ostanemo.

RADUJEMO SE VASOJ POSETI I USPEŠNOJ POSLOVNOJ SARADNJI!