USLOVI KUPOVINE

Postovani posetioci ,
U cilju implementacije pozitivne poslovne prakse, kao i u cilju sto kvalitetnije interakcije,
odlucili smo da predstavimo koncizno znacenje termina koriscenih na nasoj internet platformi, kao i Uslove kupovine .

 

U cilju unapredjenja poslovne interakcije, spremni smo da uvazimo svaku Vasu primedbu, sugestiju i predlog,
koji nisu u suprotnosti sa Zakonodavnim okvirima koji uredjuju nasu poslovnu aktivnost .

RADUJEMO SE VASOJ POSETI !!

 PLATFORMA

Oznacava nasu web prezentaciju, na kojoj mozete pratiti uzivo cene investicionog zlata.

 CENE

Termin CENA ( CENE ) koriscen na platformi, odnosi se na prodajne i otkupne vrednosti proizvoda.

 PRODAJNA CENA

Predstavlja vrednost po kojoj kupujete odredjeni proizvod.

 OTKUPNA CENA

Predstavlja vrednost po kojoj unovacavate proizvod kupljen kod nas.

 PREFERENCIJALNA OTKUPNA CENA

Predstavlja povlascenu otkupnu cenu, koja se odnosi na vrednost po kojoj uvek mozete unovciti proizvode kupljene kod nas .

 STATUS DOSTUPNOSTI PROIZVODA

Predstavlja aktuelnu informaciju o tome da li se odredjeni proizvod nalazi na lageru – da li je dostupan za nabavku, kao i termin kada ga je moguce preuzeti.

 TERMINSKI DOSTUPAN

Ovaj status oznacava, da se odredjeni proizvod trenutno ne nalazi na lageru, kao i da se isti moze nabaviti na odredjeni dan u buducnosti uz obaveznu fiksaciju cene za isti.

 ZAGARANTOVANO UNOVCAVANJE

Sustinski znaci, da proizvode koje ste kupili kod nas, mozete unovciti u svakom trenutku. Potrebno je samo da najavite Vas zahtev i isti ce, biti odmah realizovan. Na tekucem racunu prodavca , rezervisana su znacajna finansijska sredstva, koja garantuju realizaciju Vaseg zahteva u svakom trenutku.

 DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UNOVCAVANJE

ZA UNOVCAVANJE PROIZVODA MANJIH FINANSIJSKIH VREDNOSTI, DOVOLJNO JE POSEDUJETE UZ PROIZVOD SERTIFIKAT, KOJI STE DOBILI PRILIKOM KUPOVINE,ILI PRILIKOM PRIJEMA POKLONA.
ZA UNOVCAVANJE PROIZVODA VECIH FINANSIJSKIH VREDNOSTI, NEOPHODAN JE NA UVID RACUN FORMIRAN PRILIKOM KUPOVINE PROIZVODA, KAO I IDENTIFIKACIONI DOKUMENT ( LICNA KARTA, ILI PASOS ) IZ KOG SE MOZE UTVRDITI IDENTITET PRODAVCA.

U MOMENTU PRIHVATANJA VASEG ZAHTEVA ( REZERVACIJA I FIKSACIJE CENE ), MI ISTOVREMENO VRSIMO KUPOVINU PROIZVODA ZA VAS, PO ODREDJENOJ CENI U KOVNICI.
U SLUCAJU DA DODJE DO NEGATIVNE KOREKCIJE VREDNOSTI ZLATA NA BERZI, A VI NE ISPOSTUJETE DOGOVOR, ZA NAS NASTUPA DIREKTNA EKONOMSKA STETA, PROUZROKOVANA VASIM ZAHTEVOM I KASNIJIM ODUSTANKOM.

PRODAVAC JE SVOJIM POSLOVNIM INTEGRITETOM, POSLOVOM SPOSOBNOSCU I DUGOGODISNJIM PISUSTVOM NA TRZISTU IZGRADIO NESPORNU REPUTACIJU U POSTOVANJU SVIH UGOVORENIH OBAVEZA.
U SLUCAJU DA DODJE DO NEPOSTOVANJA UGOVORENIH CENA OD STRANE KUPCA, PRODAVAC CE AUTOMATSKI OBUSTAVITI USPOSTAVLJANJE POSLOVNOG ODNOSA SA TAKVOM STRANKOM.

ZAHTEVI DOBIJENI OD TAKVIH STRANAKA TRAJNO SE NECE RAZMATRATI .

U SLUCAJU DA SE STRANKA POKAZE KAO NEKREDIBILNA, PRODAVAC ZAZDRAZAVO PRAVO, DA ODBIJE ZAHTEV NEKREDIBILNE STRANKE, KOJI SE ODNOSI NA UNOVCAVANJE PROIZVODA KOJI SU RANIJE KUPLJENI KOD ISTOG.

 ZAKLJUCAK :

Iz prethodno navedenog, moze se zakljuciti, da je za uspostavljanje poslovnog odnosa, neophodno da budu ispunjeni sledeci USLOVI :

1. Da se postuju svi elementi dogovorenog poslovnog odnosa .

2. Da Vas novac bude legalan, tj. da ne potice iz inkriminisane aktivnosti.

Kupovina zlatnih poluga od 250 grama, 500 grama i 1000 grama odvija se na sledeci nacin :

Prilikom prijema Vaseg zahteva za kupovinu, avansno uplacujete 10% od predracunske vrednosti na nas dinarski tekuci racun.
Preostali deo predracunske vrednosti, placate prilikom preuzimanja proizvoda.