O NAMA

Mi smo regionalni broker, specijalizovan za trgovinu investicionim zlatom. Specijalizovani smo, za trgovinu većim količinama investicionog zlata, te zbog toga na regionalnom tržištu nudimo najbolju cenu. Po preporuci LBMA (London Bullion Market Association) clana Londonske berze zlata i WGC (World Gold Council) organizacije za razvoj svetskog trzista zlata, ucinili smo dostupnim na trzistu investicione formate prestiznih kovnica HERAEUS I VALCAMBI. Prema Evropskom zakonodavstvu, investiciono zlato proizvodi se u obliku zlatnih pločica, čija je najmanja prihvaćena težina 1 g i čija je zagarantovana čistoća jednaka 995 / 1000, ili je veća. Mi Vam nudimo međunarodno priznate investicione jedinice (zlatne poluge) u fizičkom obliku… Svaka zlatna pločica, ima na sebi utisnut naziv proizvođača i serijski broj koji je čini jedinstvenom i neponovljivom u celom svetu.

Prema nacinu poslovanja, funkcionisemo po principu otvorenih finansijskih institucija. Kod nas, uvek mozete kupiti zlatne poluge i iste unovciti. Za investitore koji su nam ukazali poverenje, TRAJNO JE ZAGARANTOVANA razlika izmedju prodajne i otkupne cene od od 2-3% (za proizvode od jedan do 100 grama).

Razlika od od 2-3%, ukazuje da se radi o proizvodima koji uzivaju najvisi stepen likvidnosti na trzistu, kao i da se radi o visoko likvidnom privrednom subjektu.

Zlato koje potice iz eksternih izvora, tj. koje je kupljeno izvan nase prodajne mreze ne unovcavamo.

Takva interna poslovna odluka ima trajni karakter.

Dakle, navedena poslovna odluka ne ukazuje da je zlato kupljeno izvan naše prodajne mreže manje vredno. Ista, pokazuje najviši nivo naše poslovne odgovornosti prema investitorima koji su nam ukazali poverenje. Najviši nivo poslovne odgovornosti prezentuje se kroz maksimalnu likvidnost i zagarantovano unovcavanje investicionih proizvoda u momentu kada investitorima to odgovara. Takodje, zlato kupljeno u našoj prodajnoj mreži, naše stranke mogu da unovce i kod drugih provajdera plemenitih metala ukoliko je ponuda istih bolja. Suštinski, naša poslovna intencija usmerena je da obezbedimo najbolje investicione uslove na trzistu plemenitih metala. Ali, svaka stranka ima mogućnost slobodnog izbora provajdera plemenitih metala kom će ukazati poverenje, kako prilikom kupovine tako i kasnije prilikom konverzije plemenitih metala u novac.

Uz svaku kupljenu zlatnu polugu dobijate medjunarodni i nas sertifikat. Medjunarodni sertifikat kupcu investicionih proizvoda donosi dve koristi:

1.Sigurnost prilikom kupovine zlatnih poluga (potvrdjuje orginalnost, cistocu i tezinu ).

2.Garantuje laku konvertibilnost ( zamenu za novac ).  Zlatne poluge kovnica koje se nalaze na GOOD DELIVERY listi, primaju se bez dodatnih provera bilo gde u svetu..

Koji je znacaj nasih sertifikata?

NAS SERTIFIKAT dodatno garantuje fizicki integritet i autenticnost investicionog proizvoda. Isti garantuje da je ZLATNA POLUGA proizvedena u uglednoj svetskoj kovnici.

NAS SERTIFIKAT omogucava imaocu investicionog proizvoda -zlatne poluge, da izvrsi unovcavanje po preferencijalnoj otkupnoj ceni javno dostupnoj na nasoj platformi. Na nasem tekucem racunu, rezervisana su znacajna namenska finansijska sredstva, koja GARANTUJU unovcavanje investicionih proizvoda kupljenih kod nas u svakom momentu .

 

Sta vam nudimo?

Specijalizovani smo za investicioni konsalting u oblasti ulaganja u plemenite metale. Pruzicemo Vam profesionalne savete i najbolja individualna resenja za kupovinu zlata. Upoznacemo Vas sa partnerskim investicionim programom najveceg proizvodjaca plemenitih metala u svetu koncerna Heraeus, cije proizvode smo ucinili dostupnim za kupovinu u Republici Srbiji. Upoznacemo Vas sa preporucenim investicionim proizvodima, bilo da ste mali, srednji ili veliki ulagac.

Nas detaljan, analitican i sveobuhvatan pristup poslovanju, kao i razvijanje dvosmerne komunikacije, za rezultat imaju najbolje razumevanje Vasih investicionih ideja i ciljeva. Za nas je, svaki klijent jedinstven i zato, investicionu ponudu kreiramo, kako bi zadovoljili svaki individualni zahtev klijenta. Dok radimo za Vas,  posveceni smo dubokom razumevanju Vaseg zahteva, zasnovanog na dvosmernoj komunikaciji. Identifikujemo Vase mogucnosti i kreiramo za Vas optimalan investicioni portfolio.

NASA PROFESIONALNA ORJENTACIJA:

-Kombinujemo znanje i ucimo jedni od drugih.

-Sagledavamo nove mogucnosti.

-Sa svakim novim uspehom podizemo lestvicu.

-Zivimo u skladu sa nasim vrednostima.

-Stojimo iza svojih reci.

-Oslanjamo se jedni na druge i komuniciramo otvoreno.

-Pokazujemo visok nivo etike i profesionalizma.

-Klijenti su u sredistu nase organizacije.

 

Zahvaljujuci nasoj profesionalnoj orjentaciji, Vasem poverenju, poverenju partnerskih brendova, razumevanju krovnih regulatora naseg poslovanja,
danas predstavljamo jedan od najvecih distrubitivnih centara prestiznih svetskih proizvodjaca plemenitih metala:
Heraeus, Argor Heraeus i Valcambi suisse u regionu jugoistocne Evrope .