ZAGARANTOVANO  UNOVCAVANJE PROIZVODA KUPLJENIH KOD NAS 

Zlato je najlikvidniji imovinski format. To zapravo znači da se isto može unovčiti bilo gde u svetu u svakom momentu kod provajdera plemenitih metala.

Zašto je bitna činjenica da garantujemo unovčavanje proizvoda kupljenih kod nas ?

Tržište investicionog zlata intenzivno se razvija u celom svetu, zahvaljujući kontinuiranoj edukaciji i progresivnom nastupu vecine učesnika na svetskom tržištu plemenitih metala.
Takodje, snažne informacione signale koji progresivno uticu na razvoj trzista investicionog zlata, šalju kontinuirane geopoliticke nestabilnosti, niske kamatne stope na štedne depozite i snažna inflacija, usled kojih se novac ubrzano obezvredjuje. U skladu sa navedenim, mi kao firma realizujemo sve veći broj zahteva od investitora koji preko nas postaju vlasnici najsigurnijeg imovinskog oblika – investicionog zlata.

Ukazano poverenje za nas predstavlja posebnu privilegiju i dodatno nas obavezuje na najviši stepen poslovne odgovornosti. Ista nas obavezuje, da obezbedimo najbolje investicione uslove i maksimalnu likvidnost proizvoda koji su kupljeni kod nas u svakom trenutku.

Kako ne bi smo narušili pravo klijentima koji su nam ukazali poverenje, da ostvare najbolje investicione uslove i unovče investicione proizvode koje su kupili kod nas u trenutku koji njima odgovara (odmah i bez čekanja), doneli smo internu poslovnu odluku, da unovčavamo samo proizvode koji su kupljeni kod nas, kako bi zadržali likvidnost na najvećem mogućem nivou. Takodje, zelimo da istaknemo i činjenicu, da je kod nas TRAJNO zagaranotvan raspon izmedju prodajnih i otkupnih vrednosti od 2 do 3%.

Zahvaljujući navedenoj poslovnoj odluci, sa ponosom možemo da istaknemo činjenicu, da u našoj poslovnoj praksi nije zabeležen slučaj da smo primili zahtev za unovčavanje proizvoda kupljenih kod nas, a da isti nismo odmah realizovali.

Navedena poslovna odluka, ni u kom slučaju ne ukazuje i ne znaci da su proizvodi kupljeni na drugim mestima i drugim firmama manje vredni. Takodje, vlasnici investicionih proizvoda kupljenih u nasoj prodajnoj mreži imaju mogućnost da unovce svoje investicione proizvode kod drugih provajdera plemenitih metala. Naša interna poslovna odluka, prezentuje najviši nivo poslovne odgovornosti prema najbitnijem poslovnom resursu- ukazanom poverenju. U svakom osetljivom poslu, poverenje i poslovna reputacija su najbitniji poslovni resursi. Dakle, svaka stranka prilikom kupovine i prilikom unovcavanja ima mogucnost slobodnog izbora provajdera plemenitih metala kome će ukazati poverenje. Naša poslovna reputacija, usmerava nas da kontinuirano unapredjujemo i stvaramo najbolje investicione uslove na trzistu plemenitih metala.

Mi smo Vaš pouzdan partner i takvi zelimo i u budućnosti da ostanemo.

RADUJEMO SE VASOJ POSETI I USPEŠNOJ POSLOVNOJ SARADNJI!